Verbindingscoach - Natascha Zegers - Verbindingscoach

Zeg ja tegen jezelf, ik help je op weg

Maak een afspraak
Natascha Zegers - Verbindingscoach

In verbinding met mijn eigen binnenwereld zoek ik de verbinding met jou wanneer je tegenover mij zit. Ik zet als het ware mijn voelsprieten uit.

Wij mensen zijn goed met woorden waarmee we van alles vertellen maar ook ons lichaam vertelt een heel belangrijk verhaal. Als verbindingscoach luister ik naar jouw woorden én kijk ik naar het verhaal wat jouw lichaam vertelt.

In verbinding gaan

Je lichaam vertelt iets door b.v. een wiebelende voet of dat je met je armen over elkaar heen zit. Ook zijn er allerlei interne lichaamssensaties waar te nemen zoals b.v. een kriebel ergens onderhuids of onrust en spanning in je buik of borst.

Ik zal jou zoveel mogelijk uitnodigen om met je interne lichaamssensaties in verbinding te gaan. Dit doe ik door regelmatig te vragen of je iets waarneemt in je lichaam en of je b.v. je hand op die plek wilt leggen.

Door letterlijk je aandacht naar je lichaam te brengen wordt je je bewust van wat er in je lichaam gebeurd en besteden we tijd om stil te staan bij wat dit voor jou betekent.

Meer weten?

Ontspanning en rust

De ervaring leert dat wanneer jij je lichaam aanraakt op een gebied waar spanning zit deze aanraking ervoor zorgt dat de spanning omgezet wordt in ontspanning waardoor er rust en ruimte ontstaat op die plek. Tevens zetten in op de ademhaling. Door met je aandacht naar je ademhaling te gaan kom je ook met je aandacht in je lichaam en kun je makkelijk voelen wat er aan gevoelens en emoties aanwezig zijn die je iets willen vertellen.

Je helpt zo je zenuwstelsel terug te keren naar zijn natuurlijke ruststand waardoor je totale ontspanning ervaart. In de ontspanning en rust ligt de ruimte om, in verbinding met jezelf, de keuzes te maken waar je zo naar verlangt en behoefte aan hebt in je leven.

Wil je weten hoe ik je kan helpen?