Mijn aanpak - Natascha Zegers - Verbindingscoach

Ik begeleid jouw zichtbaarheid

Maak een afspraak
Natascha Zegers - Mijn aanpak

Als verbindingscoach ben ik er op gericht dat jij je weer gaat verbinden met jouw lichaam en je gaat leren naar je denken, gevoelens, gedrag en beschermingsmechanismes te kijken. Dit is geheel iets anders dan praten over je gedachten en je gedrag! In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende werkvormen omdat het prettig is om een aanpak te bieden die mee kan bewegen indien de situatie hierom vraagt tijdens jouw proces. Ik bied jou een warme, ontspannen en veilige setting.

Tevens werk ik volgens de privacywet en alles wat besproken wordt in mijn praktijk wordt vertrouwelijk behandeld.

Gratis kennismaken

Ik nodig je uit voor een gratis kennismakingsgesprek onder het genot van een kop thee of koffie in mijn praktijk. Indien je besluit om verder te willen gaan dan plan ik een intake gesprek met jou in en stuur ik je een intakeformulier toe. Het intakeformulier stuur je retour voor onze intake afspraak zodat we deze kunnen behandelen. De intake duurt max. 1,5 uur.

Tijdens de intake neem ik samen met jou het formulier door en stel aanvullende vragen zodat ik een compleet beeld van jou en jouw hulpvraag heb. Samen met jou maak ik vervolgens een plan van aanpak en indien je akkoord gaat plannen we een eerste sessie in.

Plan een kennismakingsgesprek in

Verbindingscoach én ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige en oud-couveusekind sta ik in verbinding met verschillende platformen en organisaties waaronder https://ex-couveusekinderen.nl/. Ik werk hier samen met collega’s en lotgenoten en we organiseren regelmatig bijeenkomsten door het hele land of online om met elkaar in verbinding te zijn. Mocht je interesse hebben dan stuur me gerust een appje of een email, je bent van harte welkom!

Onze sessies

Tijdens de sessies gaan we kijken naar de problematiek en hulpvraag die jij gesteld hebt. We gaan op zoek naar een situatie waar jouw problematiek de kop op steekt. Jij leert naar jouw gedachten en gedrag te kijken en we gaan actief op zoek naar eventuele spanningen en sensaties in je lichaam.

Spanning is een omschrijving van opgeslagen gevoelens en emoties die zich vast gezet hebben in je lichaam. Je gaat je verbinden met deze spanning waarbij emoties vrij kunnen komen. Het vrijkomen van emoties zorgt voor rust in je zenuwstelsel en ontspanning in het lichaam. In die rust en ontspanning kun je de vrijheid gaan ervaren waarin je andere keuze kunt gaan maken en los je zo jouw problematiek op.

Een sessie duurt max. 1,5 uur.

Nazorg

Wanneer je bij mij in een traject bent geweest dan is er nog steeds een stukje nazorg van mijn kant. Ik neem nog een keertje contact met jou op om te horen hoe het met jou gaat. Dit kunnen we evt. tijdens de laatste sessie al afspreken of ik zoek spontaan even een keer de verbinding met je op. Het kan ook zijn dat jij na enige tijd merkt dat je het zelf fijn vindt om nog even een keertje het contact met mij op te zoeken. Schroom niet, het hoort bij je proces en weet dat je van harte welkom bent!

 

Meer weten over mijn nazorg

Mijn tarieven

Oriënterend gesprek:
GRATIS

Intake en sessies: 
€60,00 per uur
€90,00 voor 1,5 uur (max. duur v.e. sessie)
Ook mogelijk via Skype, Zoom, Teams of video call via Whats App.

Relatie / duo sessies:
€120,00 voor 1,5 uur. (max. duur v.e. sessie)

Voor studenten en mensen met een lager inkomen heb ik aangepaste tarieven.
Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Voor bedrijven:
€100,00 per uur
Ook mogelijk via Skype, Zoom, Teams of video call via Whats App.

Belangrijk:
-Mijn prijzen zijn NETTO prijzen.
-De sessies in de praktijk worden direct na afloop contant of via pin in de praktijk afgerekend, tenzij anders afgesproken.
-Voor coachcalls via Skype, Zoom, Teams of video calls gelden dezelfde tarieven en u dient vooraf te betalen.

Wil je weten hoe ik je kan helpen?