Zo trots op hoe het afgelopen jaar mijn ontwikkelingsproces is gegaan als zelfstandig ondernemer.  Juist in deze Corona tijd werd ik uitgenodigd om nog minder te “doen” zoals ik deed en stil te staan bij wat ik werkelijk wilde, vanuit mijn eigen behoeften en verlangens i.p.v. wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.   Ik vond, via een collega ondernemer, het mooie initiatief starterssucces.nl in Oss waar ik een half jaar coaching mocht ontvangen van Jasper van Wordragen. Ik leerde o.a. als zelfstandig ondernemer om mijn doelgroep specifieker te maken en hoe ik zichtbaarder kan worden.   En in verbinding met ervaren ondernemers kan en mag ik meekijken hoe zij het doen.  Mijn netwerk is hierdoor enorm gegroeid, zowel met mijn doelgroep oud-couveusekinderen, als met collega ondernemers en zijn er inmiddels meerdere mooie samenwerkingen gecreëerd.   Op dit moment wordt er hard gewerkt aan mijn mooie nieuwe website die binnenkort in de “lucht” komt via collega ondernemer Mark Heesbeen van BuroBeen.nl. En is het binnenkort mogelijk dat de cliënt zijn factuur gedeeltelijk vergoed kan krijgen bij zijn of haar zorgverzekeraar.   Dank Starterssucces voor jullie toffe initiatief in “ons” ondernemende Oss! Zie hieronder het interview wat werd afgenomen en geschreven door Teun Ceelen van TeunSchrijft.nl.  

https://www.starterssucces.nl/startersverhalen/ik-ben-in-de-huid-van-mijn-doelgroep-gekropen/